Prelogopedie Delft

 

Een wachtlijst bij logopediepraktijk in Delft?

Is er een wachtlijst bij logopediepraktijk in Delft? Kom dan naar Kinderpraktijk Nouweland. Deze logopediepraktijk vlakbij Delft heeft op dit moment geen wachtlijst. Kinderen tussen de nul en achttien jaar kunnen zich aanmelden. De logopediepraktijk is er voor kinderen met taalproblemen, spraakproblemen, afwijkende mondgewoonten, stemproblemen, gehoorproblemen, problemen met de beginnende geletterdheid en voedingsproblemen.

Logopedist Delft en omgeving

Jenny werkt als logopedist in Delft en omgeving. Op dit moment heeft ze haar eigen praktijk in Pijnacker en is ze hier vijf dagen in de week te vinden. Als logopedist vlakbij Delft heeft zij snel plek voor een kind en kijkt niet alleen met een logopedische blik. Als logopedist en kindercoaching kijkt ze naar het totale kind en werkt ze aan zelfvertrouwen.

Prelogopedie in Delft

Zoekt u prelogopedie in Delft, Delfgauw, Pijnacker, Zoetermeer, Nootdorp of Berkel? Neem dan contact op met Kinderpraktijk Nouweland. De prelogopedist komt bij u op huisbezoek en samen verbeteren we de voedingssituatie.

De praktijk

Op deze website vind u informatie over de praktijk, preverbale logopedie, logopedie en kindercoaching. Wilt u een afspraak maken dan belt u naar 06 15 20 19 59 of u stuurt een mailtje naar info@kinderpraktijknouweland.nl

Kinderpraktijk Nouweland-15

 

‘Binnen mijn praktijk ga ik voor kwaliteit, plezier en vertrouwen. Deze basiselementen zorgen ervoor dat het kind zich op zijn gemak voelt en zich verder kan ontwikkelen.’

 

Openingstijden

Dinsdag 8:00 – 12:30
Woensdag 8:00 – 17:30
Donderdag 9:00 – 19:00
Vrijdag 8:00 – 17:30
Zaterdag 11:30 – 16:00

Locatie

Vlielandseweg 24A
2641 KC Pijnacker

Vragen? bel gerust.

Maandag tot met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00

Contact

06- 15201959 info@kinderpraktijknouweland.nl