Even voorstellen

Na 2,5 jaar als logopedist te hebben gewerkt bij verschillende praktijken, neem ik de stap om een eigen praktijk te beginnen. Ik ben Jenny van den Nouweland en werk als (pre) logopedist, kindercoach en praktijkhouder voor deze praktijk. Naast mijn werk binnen Kinderpraktijk Nouweland ben ik ook werkzaam bij buitenschoolse opvang.

Buiten mijn werk ben ik actief bij korfbal vereniging Avanti als coördinator bij de leeftijd 3-6 jaar. Ik doe verschillende sporten en hou erg van koken en lees graag een boek. Mijn passie voor voorlezen en lezen wil ik nu ook meer gaan uitdragen vanuit mijn beroep en hobby.

Binnen mijn praktijk vind ik het belangrijk dat er kwaliteit, plezier en vertrouwen is. Deze kernpunten zorgen ervoor dat het kind weer geloofd in zijn of haar kwaliteiten. Daarnaast help ik kinderen graag een stapje verder zodat ze met plezier weer kunnen communiceren.

In mijn praktijk kunt u met de volgende logopedische problemen terecht: eet- en drinkproblemen, taalproblemen, spraakproblemen, auditieve problemen en problemen met het spreken.